Meer lezen

Naast alle verhalen, columns en gedichtjes hier op mijn eigen website, zijn er nog een paar andere plaatsen op het web waar je werk van mij kunt lezen.

 

120 woorden

120wHier heb ik inmiddels al een flinke verzameling superkorte verhalen geschreven, elk verhaal precies 120 woorden lang. Meestal geschreven naar aanleiding van het wekelijkse thema.

 

 

SWEEK

Korte verhalen op SweekOp Sweek deel ik korte verhalen van 200 woorden. Zowel in het Nederlands als in het Engels.

 

 

De Voorleestuin

Voorleestuin.be deelt elke dag een voorleesverhaal. Mijn verhaal Saar is half jarig over Saar die haar halfjaardag viert is hier sinds 8 december 2017 te lezen.

 

 

 

 

 

Smashwords

smashwords2Mijn korte verhalen Kamer 314 – of de engelse versie Room 416 – en Sneeuwjongen zijn gratis te downloaden van Smashwords.

 

 

Heel Nederland Schrijft

heelnederlandschrijftVoor Heel Nederland Schrijft schreef ik voor het thema Wintervertellingen mijn verhaal De Eerste Sneeuw.

Voor het thema ‘Stel je voor dat’ schreef ik Vlucht.

 

 

Nederland Schrijft

nederlandschrijftVanwege de Nederland Schrijft actie met als thema het (zeer) korte verhaal, organiseerde de bibliotheken een wedstrijd met verhalen van maximaal 400 woorden. Hier is mijn verhaal Vindplaats in de duinen te lezen.

 

 

schrijvenonline

Een website van schrijvers voor schrijvers. Hier is een presentatie van Het Verloren Volk te lezen, waarin ik meer uitleg over het schrijf- en uitgeefproces. Lees ook mijn blog Herschrijven is Puzzelen en het tipartikel Zo kies je een schrijfvakantie.

 

 

monument of life

Voor de wedstrijd Passies plaatste ik hier het verhaal Professioneel geregeld. Het verhaal eindigde op de 3e plaats en werd in de verhalenbundel geplaatst.
Mijn verhaal voor de wedstrijd De Eerste Keer is De eerste keer dat ik 30 werd. Deze eindigde op de 1e plaats!
Voor de wedstrijd De Laatste Keer schreef ik In de Ban van het Boek.
Voor de wedstrijd Een Zomer om Nooit te Vergeten schreef ik Omslag.
voor de wedstrijd Kerstmis en de tijd dat we samen waren schreef ik Nieuwe Kerstdagen.

 

 

schrijverspunt

De plek voor alle schrijvers. Lees hier mijn Schrijver aan het woord tekst. Verder ook de columns Vakantiefoto’s en Een Lastig Pakket en het korte verhaal Een Jaar.

 

 

literairwerk.nl

Voor de wedstrijd Gouden Tijden, Zwarte Bladzijden plaatste ik hier het verhaal Gouden Toekomst. Deze behoorde niet tot de winnaars.

 

 

schrijfspier

Een website met verhalen van cursisten. Lees hier mijn verhaal Moord in de Herenstraat, geschreven tijdens de Spannende Verhalen cursus in de Voorburgse bibliotheek voor de gelijknamige wedstrijd.

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Leave a Reply