Het Verloren Volk

  “vloeiend geschreven” 

                               “leest heerlijk ontspannen weg”          ~ Mark Pereboom / Schrijverspunt

 

“De reisgenoten van drie verschillende generaties vullen elkaar goed aan: de stabiliteit van de volwassene, de kwieke geest van de jeugd en het onderzoekende van de jongvolwassene” ~ Hilde Roberts / LekkerLezen


Verloren Volk

Drie volken wonen ieder in hun eigen land. De Laanen in Laand, de Weers in Weerom en de Doogers in Dogerij. Ze bemoeien zich weinig met elkaar en vinden dat prima. Tot op een dag Sanne, Kees en Robbie, elk van een ander volk, samen in een avontuur belanden.
 
Zij zullen samen moeten werken om te ontsnappen, waarbij ze ieder de speciale vaardigheden van hun volk zullen moeten gebruiken. Ondertussen zullen de achterblijvers van alledrie de volken hetzelfde moeten doen om hun landgenoten te redden. Maar vertrouwen zij elkaar genoeg in zo’n belangrijke missie?
 
Intussen komt de legende van het verloren volk weer langzaam bovendrijven. Schuilt er toch waarheid in dit eeuwenoude verhaal?ISBN: 9789081976909
168 blz
leeftijd: 10+
€ 9,95


Bestellen

Het boek is nu te bestellen via www.boekenbestellen.nl of natuurlijk direct bij mij.


Boekpresentatie

Op donderdagmiddag 22 november 2012 presenteerde ik het boek in de bibliotheek in Voorburg. Een verslag van de boekpresentatie is hier te lezen.


Recensies

Inmiddels zijn er twee recensies van Het Verloren Volk verschenen.

Hilde Roberts schrijft op lekkerlezen.net: “Doordat de reisgenoten van drie verschillende generaties zijn, vullen ze elkaar goed aan: de stabiliteit van de volwassene, de kwieke geest van de jeugd en het onderzoekende van de jongvolwassene” en noemt mij “een schrijfster die potentie heeft“.

Mark Pereboom schrijft op schrijverspunt.nl: “Simpel en vloeiend geschreven, wat het heel toegankelijk maakt voor kinderen, maar ook zeker interessant voor de wat oudere lezer” en “Het verhaal is leuk en leest heerlijk ontspannen weg“.

Ook is er een lezersreview te lezen op de bestelpagina op boekenbestellen.nl.
“Het is zo beeldend geschreven, dat je naderhand het gevoel hebt een mooie film gezien te hebben.”


Extra’s

Heb je Het Verloren Volk uitgelezen? Kijk dan op deze pagina voor extra’s, zoals stambomen van de hoofdpersonen, een Verloren Volk boekenlegger, liedteksten en meer!

2 Comments

  1. Het Verloren Volk
    18 november 2012 @ 00:38

  2. Het Verloren Volk - Inge Hulsker | Jeugdliteratuur 1 | Scoop.it
    21 november 2012 @ 12:06

    […] Bestaat er een Verloren Volk? Sanne, Kees en Robbie – een Laan, een Weer en een Dooger – belanden in een avontuur, waarbij de legende van het Verloren Volk weer tot leven komt.  […]